Cicle "Desendollats": Gebre
Música

Imatge: Ferran Reyes

De 19.00 a 20 h

15/10/2021
Preu: Gratuït

Gebre presentaran el seu primer LP "Riu amunt", que encarna l’ideal de la resistència als problemes i dificultats de la vida moderna a través del poder catàrtic i terapèutic del fet musical.

"Quan tot va començar" parla de paternitats destructives. "Desapareix" està impregnada de desesperança quotidiana. "Dos quarts de sis" advoca per la resistència política des de la vessant més humana. "Demà sortirà el sol" erigeix una crida contra desesperació, mentre que a "Ja no penso en les ferides", "Me van salvar" o "Riumar", la platja de Delta de l’Ebre, es converteixen en una metàfora sobre la superació del dolor i la nostàlgia.

El grup segueix l’estela de clàssics alternatius dels anys 90 com Weezer o TeenageFanclub, que van aconseguir destilar una emocionalitat a la vegada encesa i delicada gràcies a la combinació de la instrumentació feixuga i contundent del rock dur amb unes melodies cristal·lines que es nodrien del pop naïf i desacomplexat dels anys 50 i 60.

Gebre són l’Aleix Ferrús, l’Adrià González, el Dani Cervera i el Llorenç Coca.

 


 

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Aquest espectacle es farà amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Caldrà fer la reserva d'entrades prèviament, a partir del 4 d'octubre, a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.
L'entrada a l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.  

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.
  • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.

 

Compartir