HOP Festival - Transmissions
Conferència ballada de danses urbanes

De 11 a 12 h

26/10/2021
Preu: Gratuït

Conferència-performance produïda pel Mercat de les Flors que té com a objectiu principal difondre i donar a conèixer com, quan i de quina manera neixen les danses urbanes i la cultura Hip Hop. Transmissions vol ser un espai de formació i reflexió que faciliti:

  • Contextualitzar les danses urbanes i el Hip Hop a nivell social, polític i cultural.

  • Desvetllar els valors humans que promou aquesta cultura, vinculada especialment als joves (recerca i desenvolupament de la identitat individual, multiculturalisme, diversió, sentit de comunitat, autosuperació, respecte, creativitat, etc).

  • Comprendre com es relaciona el desenvolupament d'aquests balls amb l'evolució de la música popular (funk, disco, rap, house, etc).

  • Generar una reflexió crítica i fonamentada sobre les danses urbanes avui al nostre entorn: el carrer, escoles de dansa, competició, creació escènica.

L'activitat serà realitzada per Guille Vidal-Ribas i Javier Casado, tots dos ballarins de danses urbanes i llicenciats en Humanitats i Història de l'Art, respectivament.
A continuació s'obrirà un torn de paraula i finalment, hi haurà una actuació de la cia. Legacy presentant ONE. Aquesta activitat s’emmarca en el Festival HOP de Danses Urbanes, que tindrà lloc a l’Auditori de Sant Martí el dissabte 27 de novembre de 2021.

 

Informació: www.transmissionsdansa.com

Durada de l'espectacle: 60 min.

Edats recomanades: 3r i 4t d'ESO i Batxillerat.

 

Compartir