MUV - masterclass de dansa urbana

De Popping: 18 a 19.30h a Afro dance: 20 a 21.30h

01/10/2021
Preu: Gratuït

 


MASTERCLASS DE POPPING: 18 a 19.30h
Tallerista. Núria Beltrán

El popping és un ball urbà, pertanyent als anomenats “Funk Styles”, que es basa en l'ús de tècniques musculars i articulars al ritme de la música donant petites contraccions amb diferents parts del cos, combinant-lo amb diferents postures i moviments. Això fa la formació dels efectes visuals.
El seu origen se situa en la costa oest dels EUA en la zona del Bay Area ,a principis dels anys 60.
Ballarins de l'època realitzaven el “Bogaloo” (diferent al que coneixem actualment) com una forma d'improvisació amb música Soul i Funk, aquests ballarins amb l'evolució de la música van canviar la seva manera de ballar afegint moviments de parada i/o robòtics, donant-li una altra perspectiva al ball que feien.

MASTERCLASS D'AFRO DANCE: 20 a 21.30h
Tallerista: Abraham Rodríguez

El Afro Dance és un corrent artístic que neix de la trobada de les Danses Africanes amb el món Occidental. És una tècnica d'avantguarda que brinda classes d'allò més atractives per la seva música i moviments.
És un estil molt social i lliure que transmet alegria i sobretot positivisme. També cal destacar que aporta una gran condició física, rítmica, de control corporal com d'expressió.


RESERVA DE PLACES:

Els tallers es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les activitats són gratuïtes i caldrà reservar plaça a partir del 20 de setembre:

MENORS D'EDAT

Edat mínima per participar als tallers: 14 anys. Els menors d'edat hauran d'entregar la fitxa adjunta abans de la masterclass, a les oficines de la 3a planta del Centre Cívic Sant Martí. No es podrà participar a la masterclass sense haver entregat els documents d'autorització. 

 

Mesures de protecció a l'espai:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.

 

Compartir