Tarda familiar a la Sala La Pau: Canta'm un conte
Cia. del Nyiguit - Teatre musical

De 17.15 a 18.15 h

16/12/2021
Preu: Gratuït

La companyia de Nyiguit ens presenta un espectacle de la mà de dos peculiars personatges que ens explicaran / cantaran tres contes populars: La rateta que escombrava l’escaleta, Les set cabretes i el llop, i El Patufet, a través d’una música totalment original i composada especialment per a l’espectacle. Aquest “cantacontes” forma part d’un programa especial al voltant del teatre musical.

Edat recomanada: A partir de 5 anys
Durada aproximada: 60 min.

Lloc: Sala La Pau (c/ Extremadura 15 - Escola La Pau)

Fitxa artística:

  • Idea original: Xuel Díaz
  • Dramatúrgia i composició musical: David Anguera
  • Direcció: Juanjo Marín
  • Repartiment: David Anguera / Xuel Díaz

 


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Espectacle gratuït, cal reserva prèvia d'entrada a partir del 6 de desembre a través de:

Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.

 

Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir