Barcelona Districte Cultural: Destination moon
Cia. Paradiso 99 - Teatre

De 20 a 21.30h

11/02/2022
Preu: Gratuït

Destination moon és un drama distòpic que explica el viatge de dos germans que mantenen una relació simbiòtica i que viuen junts en un món que s'enfonsa de forma inexorable. Ell és un actor amb no gaire sort i ella es dedica a cuidar altres persones. En aquest context, un fet inesperat desencadena tot un seguit de tensions entre tots dos i els duu a plantejar-se un canvi de vida radical i a preguntar-se qui són i quines són les seves necessitats reals.

Una mirada crítica i personal que convida els espectadors a reflexionar sobre qui som i què és realment important a les nostres vides.

Fitxa artística:

  • Autoria i direcció: Begoña Moral
  • Interpretació: Hodei Arrastoa, Albert Bassas, Mariantonia Salas
  • Moviment: Albert Bassas
  • Espai escènic: Nina Tuset, Helena Torres
  • Espai sonor: Manuel Pajuelo


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Aquest espectacle es farà amb aforament reduït. Cal reservar entrada a partir del 31 de gener a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.

Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir