Petit Cineclub a la Sala La Pau: PETITS HEROIS
Cinema - 5 curtmetratges - doblat al català, 2011- 2014, 45’

De 17.15 a 18 h

09/02/2023
Preu: Gratuït

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat. Amb un punt en comú : els seus petits herois protagonistes que intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.

Edat recomanada: A partir de 4 anys.

Lloc: Sala La pau

 

Programa detallat: 

Por de volar(Fear of flying), Conor Finnegan, Irlanda, 2012, 9’10’’

Dougal és un petit ocell que té por de volar. Per les nits té un malson on és incapaç d’alçar el vol i cau sempre a terra, i durant el dia va caminant a tot arreu enlloc d’enfrontar-se a les seves pors. Com s’ho farà per migrar cap al Sud quan arribi l’hivern més dur?

El cérvol i la conilleta (Nyuszi és Öz), Péter Vácz, Hongria, 2013, 16’17’’

Un cérvol i una conilleta de paper que comparteixen casa tenen un peculiar dilema: volen trobar la manera d’aconseguir tenir tres dimensions. El cérvol ho aconseguirà però la conilleta no…Posarà això en perill la seva amistat?

Grand Prix, Marc Riba i Anna Solanas, Espanya, 2011, 7’15’’

Tres amics es preparen per a fer una carrera de bicicletes. Just abans de començar, apareix una noia molt decidida a participar, però dos dels nois no la deixen córrer. El tercer participant, en canvi, s’enamora d’ella i li construeix un sidecar per a portar-la amb ell durant la carrera.

El cassó de l’Anatole (La petite casserole d’Anatole), Éric Montchaud, França, 2014, 5’47’’

L’Anatole és un nen decidit i afectuós que té una peculiaritat: arrossega un cassó amb un cordill. Ha de fer un doble esforç per jugar com ho fan els altres! El cassó li complica la vida i ja en comença a estar tip. Sort que hi haurà algú que l’ensenyarà a conviure-hi i li farà entendre que ell és únic i excepcional.

Ser o no ser…taronja (Orange ô désespoir), John Banana, França, 2011, 3’41’’, sense diàlegs

Què passa quan una petita taronja avorrida decideix sortir de la seva caixa per anar a l’altre costat de la botiga i conèixer una colla d’alegres pinyes ballarines?


PROCEDIMENT DE RESERVA D'ENTRADES:

Espectacle gratuït. Caldrà reservar entrada a partir del 30 de gener, a través de:

Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

Edat: A partir de 4 anys

On: Sala La Pau (c/ Extremadura 15)

Compartir