Tarda familiar a la Sala La Pau: LA BARCA DEL VENT
Cinema - 5 curtmetratges

De 17.15 a 18.15 h

23/02/2023
Preu: Gratuït

A través del programa de curtmetratges La barca del vent entonem un cant a la diversitat estètica a la vegada que viatgem a diferents paisatges físics i emocionals que ens fan apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure-hi en concòrdia.

Un equip de rescat que s’enfronta als desafiaments de l’alta muntanya en una operació de salvament a Fora de pista, el meravellós descobriment que fan de les plantes Patouille i Momo a Patouille i les llavors de paracaigudes, la comunitat de gotes que persegueixen els núvols per convertir-se en aigua a Gotes, la nena de les illes del nord que espera que el seu pare torni de feinejar al mar a Maïja, i la Noa, la nena nouvinguda a l’illa Bénac’h que persevera per superar les diferències socials transformant-se en una petita heroïna contemporània a La barca del vent. Totes elles i ells protagonistes de narracions sensibles, animacions riques i aventures de totes les mides.

La barca del vent inaugura una sèrie de tres programes de curts. Cada un d’ells inclou un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat prepúber, i conformen una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies que veuran la llum al llarg de 2022 i 2023.

Edat recomanada: A partir de 6 anys.

Lloc: Sala La pau

 


PROCEDIMENT DE RESERVA D'ENTRADES:

Espectacle gratuït. Caldrà reservar entrada a partir del 13 de febrer, a través de:

Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

Edat: A partir de 6 anys

On: Sala La Pau (c/ Extremadura 15)

Compartir