En Escena

Què és EN ESCENA?

L’Auditori de Sant Martí de Provençals ofereix la possibilitat de cedir les seves instal·lacions a creadors i companyies professionals de l’àmbit de les arts escèniques, per a desenvolupar els seus projectes artístics. Els residents podran disposar de l’espai i els recursos tècnics que ofereix l’auditori durant un període determinat de temps per a treballar la posada en escena d’un espectacle.

A qui s’adreça?

A companyies artístiques o creadors d’arts escèniques professionals que acreditin la necessitat d’un espai per a la posada en escena d’un espectacle.
Les condicions de residència i contrapartides es pactaran de manera individual amb cada sol·licitant un cop acceptada la sol·licitud.

Quins serveis ofereix?

L’Auditori de Sant Martí cedeix les seves instal·lacions a la companyia durant el període sol·licitat. Així mateix, s’ofereix un assessorament tècnic amb personal especialista de so i il·luminació.

Com hi puc accedir?

Podeu fer la sol·licitud d’espais omplint la fitxa que es pot descarregar a continuació i enviant-la al correu electrònic programacio@auditorisantmarti.net

Compartir