Coneix l'espai

Descripció

L’Auditori de Sant Martí de Provençals ofereix la possibilitat de llogar o cedir l’espai en la seva totalitat per a actes o esdeveniments culturals d’entitats, empreses i particulars. Depenent de les característiques del sol·licitant, s’aplicarà la tarifa corresponent segons la normativa de cessió d’espai de l’Auditori de Sant Martí de Provençals.  

Característiques de l’espai

L'Auditori consta d'un vestíbul amb mostrador, la platea i l'amfiteatre. Des de l'escenari s'accedeix a la part inferior, on hi ha dos camerinos per als artistes.

Capacitat: 358 localitats (256 a la Platea i 102 a l’Amfiteatre)

Escenari: 6x7 metres

Accessibilitat

L'equipament és totalment accessible per a cadires de rodes. Disposa d'un seguit de seients mòbils que permeten l'adaptació del pati de butaques a les necessitats específiques de persones amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, l'Auditori de Sant Martí està equipat amb un sistema de bucle inductiu magnètic, també anomenat llaç o anell d’inducció magnètic per facilitar l'audició a les persones usuàries d’audiòfon o implant coclear. Es tracta d'un sistema que genera un camp magnètic en una zona determinada i fa arribar l’àudio directament a les pròtesis auditives, a través de la bobina telefònica de què disposen aquestes pròtesis, que capten el camp magnètic i el transformen en so.

Reserves

Les reserves s’han de formalitzar amb un mínim d’1 mes i un màxim de 6 mesos d’antel·lació abans de l’esdeveniment.

Per a més informació i reserves, podeu contactar-nos a programacio@auditorisantmarti.net

Compartir