Mètode Feldenkrais

Dimecres
De 10:30h a 11:30h

08/07/2020 > 29/07/2020
Preu: Gratuït

El mètode Feldenkrais utilitza el moviment i l'atenció dirigida com a vehicle per accedir al cervell i crear noves connexions neuronals i patrons de moviment.

Moshe Feldenkrais qüestiona com la manera de moure'ns i relacionar-nos amb la força de la gravetat, pot influir en la nostra salut i benestar. Es basa en la recerca d'un moviment harmònic, eficaç i eficient.

Professionals que utilitzen el cos com a mitjà de treball, ballarins, coreògrafs, actors, músics, esportistes, terapeutes, etc. poden descobrir i aprendre altres formes de fer el mateix, d'una manera més eficient, òptima, bella i sense esforç.

“El propòsit del mètode és ensenyar a la gent a ser conscient de com es mou, com pot moure's i ampliar les seves alternatives i benestar”. Moshe Feldenkrais

 

Apel·lem a la vostra responsabilitat individual demanant-vos que no us apunteu a més de dues propostes per persona. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període.

Professor/a: Laura Illanes

On: Online. Totes les propostes es realitzaran via Zoom. T'enviarem un correu electrònic un parell de dies abans de l'inici de cada taller, amb les indicacions per a poder connectar-te.

Inici d'inscripció: 29/06/2020
Fi d'inscripció: 02/07/2020

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Email: tallersdesdecasa@civibarceloneta.com

Compartir