Flamenc (Iniciació)

Divendres
De 18h a 19h

09/10/2020 > 04/12/2020
Preu: 46.50€

El taller de flamenc està orientat al progressiu aprenentatge i coordinació dels moviments de les diferents parts del cos: braços, mans, tors, malucs, peus... que acompanyen als diferents "Palos" del Flamenc (Tangos, Tientos, Farruca, Alegrías, Soleá, Bulerías, Seguiriya...), que suposen al mateix temps, un treball àudio-perceptiu i rítmic-corporal.

Està dividit en diversos nivells:

- El primer nivell, per alumnes que no hagin tingut cap experiència prèvia amb el ball flamenc o hagin fet poques classes d’aquesta disciplina.

- El segon nivell, per alumnes que hagin adquirit els coneixements bàsics de zapateado, braços... i que hagin treballat amb muntatges de coreografies de ball d'alguns dels pals bàsics (Tangos de Màlaga, Tangos...)

- El tercer nivell, per alumnes amb coneixement de la tècnica del ball flamenc, que hagin treballat amb muntatges de coreografies de compàs de dotze, com les alegrías, Caracoles… i que puguin començar a entendre les estructures bàsiques que s'utilitzen per ballar els pals del flamenc (començar una part cantada, tancar una part cantada, canviar d'una part cantada a una part amb zapateo, iniciar un zapateo, pujar de ritme, canviar de ritme, acabar un ball).

 

 

 

Professor/a: Beatriz del Pozo

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 21/09/2020
Fi d'inscripció: 30/09/2020

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir