EQUIPAMENT INFANTIL BARCELONETA
Petita infància, Casal Infantil i altres serveis

Els serveis que oferim són:

 PETITA INFÀNCIA  

 Per a infants de 0 a 3 anys, acompanyats d’un familiar major de 18 anys.

Què t'oferim?

Espai relacional per a famílies amb nadons i infants de 0 a 3 anys dotat de materials didàctics i psicomotrius per a l'estimulació dels més petits.

A més, i de forma puntual, també podràs gaudir de tallers dinamitzats, espectacles infantils i xerrades sobre temes específics, sempre tenint en compte les teves necessitats i interessos.

 CASAL INFANTIL                       

Per a infants de 4 a 11 anys.

Què hi trobaràs?

Al Casal t'oferim activitats lúdic-educatives per a infants de 4 a 11 anys diferenciats d'edat: 4 i 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys.Cada infant es pot inscriure fins a dos dies a la setmana, on podran gaudir d’un munt d’activitats com ludoteca, tallers de creació manual, activitats esportives, interpretació i dansa, tallers de cuina i hort, així com realitzar sortides culturals i a la natura... i tot això a les tardes, desprès de la sortida de les escoles.

Com funcionem?

Seguim el calendari escolar, de setembre a juny, organitzant activitats de casals i colònies durant les vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i el mes de juliol).

 PROJECTE FRANJA                            

Si ja ha fet els 12 anys tindrà l'oportunitat de poder seguir amb el Projecte Franja.

Espai relacional per a adolescents de 12 a 17 anys del barri de la Barceloneta on faran trobades, tallers, dinàmiques, sortides i molt més. El projecte Franja disposa d’un espai propi dins el centre cívic de la Barceloneta.

Com funcionem?

Seguim el calendari escolar, de setembre a juny, organitzant activitats de casals i colònies durant les vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i el mes de juliol).

Aquest projecte és gratuït i obert als adolescents del barri.

 

ELS DIVENDRES fem activitats en família,depèn de la setmana,van adreçades a famílies amb nadons, a famílies amb infants a partir de 4 anys, o potser celebrem les festes tradicionals al carrer.També organitzem altres activitats com campionats o tornejos per adolescents i joves.

 

HORARI D'ATENCIÓ  

  • Matins (De DIMARTS A DIJOUS) de 10 a 13h

  • Tardes (De DILLUNS A DIJOUS) de 16.30 a 19.00h

ADREÇA

      C/Andrea Dòria, 23-31 08003 Barcelona

CONTACTE

  • Telèfon: 93.250.78.42   // WhatsApp: 691 67 65 93

  • Xarxes socials:  

         Facebook: www.facebook.com/casalinfantilbarceloneta 

        Instagram: @casalinfantilbarceloneta

Compartir