EQUIPAMENT INFANTIL BARCELONETA
Petita infància, Casal Infantil i altres serveis

Els serveis que oferim són:

Petita Infància:

Per a infants de 0 a 3 anys, acompanyats d’un familiar major de 18 anys.

Què t'oferim? 

Si tens un infant d'entre 0 a 3 anys i vius al barri de la Barceloneta, a l'Equipament Infantil trobaràs un espai totalment equipat i gratuït on podràs venir a relacionar-te amb altres pares i mares i on els teus fills i filles podran compartir jocs amb altres nens i nenes. A més, i de forma puntual, també podràs gaudir de tallers dinamitzats, espectacles infantils i xerrades sobre temes específics, sempre tenint en compte les teves necessitats i interessos.

Quan podré fer ús de l'espai?

L'espai de petita infància està obert:

 • 2 matins (dimarts i dijous) de 10h a 12h. Cal inscripció prèvia al servei. 

Casal Infantil:

Per a infants de 4 a 11 anys.

Què hi trobaràs?

Al Casal t'oferim activitats per a grups diferenciats d'edat: 4 i 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys. Cada infant es pot inscriure dos dies a la setmana, on podran gaudir d’un munt d’activitats com ludoteca, tallers de creació manual, activitats esportives, interpretació i dansa, tallers de cuina i hort, així com realitzar sortides culturals i a la natura... i tot això a les tardes, desprès de la sortida de les escoles.

Com funcionem?

Seguim el calendari escolar, de setembre a juny, organitzant activitats de casals i colònies durant les vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i el mes de juliol). Aquest servei té un preu públic subvencionat d'uns 27,86 €, per a tot el curs i les activitats de vacances tenen un preu a part.

Quan es fan les activitats?

De dilluns a divendres:

 • De 17.30h a 19.30h

 • De 17h a 17:30h (entrada a l’activitat)

  Sortides per grups:

 • Petits 19:10h

 • Grans 19:20h

 • Mitjans 19:30h

I si el meu fill ja té 12 anys?

Si ja ha fet els 12 anys tindrà l'oportunitat de poder seguir amb el Projecte Franja (enllaç directe) i continuar gaudint d'un gran ventall d'activitats! 

I què més trobaràs a l'Equipament? 

 • Servei d'atenció i informació del centre: Per si tens qualsevol dubte, necessites informació sobre els serveis que oferim, vols fer propostes o suggeriments en relació a les activitats amb infància al barri.

 • Activitats per a tot el barri: l'Equipament, com a centre de caire educatiu compromès amb la vida cultural de la Barceloneta, participa de forma activa en les celebracions i festes tradicionals que s'organitzen des de les entitats i associacions del barri com ara el Carnaval, les Festes de Primavera, la Festa Major, les celebracions de Nadal... A més, col·labora amb la resta de serveis i escoles de la Barceloneta realitzant tallers i activitats i organitzant propostes per a fer en família com ara, espectacles infantils, tallers, animacions, etc... 

Horari d'atenció al públic  

 • Matins (dimarts i dijous) de 10 a 13h

 • Tardes (de dilluns a dijous) de 16.30 a 19.00h

Adreça 

      C/ Andrea Dòria, 23-31 08003 Barcelona

Contacte

 • Telèfon: 93.250.78.42   // WhatsApp: 691 67 65 93

 • Xarxes socials:  

         Facebook: www.facebook.com/casalinfantilbarceloneta 

        Instagram: @casalinfantilbarceloneta

Compartir