L'acció dansada. Taller de teatre en moviment

Dissabte
De 10:30h a 14:30h

01/02/2020
Preu: 17.04€

Partint d’un treball físic i vocal, el taller es proposa generar un espai de recerca explorant les diferents possibilitats del cos i de la veu com a eines fonamentals de l’expressió dramàtica. El nostre punt de partida és l’estudi sobre l’energia de l’actor, ballarí, i/o performer. Una qualitat d’energia implica un tipus de disposició psicofísica del cos, una singular forma d’estar present i/o moure’s. Durant el taller explorarem la dansa del vent a partir de la qual elaborarem una petita composició.                                                
                                                                                                                                                 
PROFESSORA: VERA LIVIA GARCÍA   ( www.veraliviagarcia.com )
Treballa en el camp de les arts escèniques com a ballarina, actriu, performer, creadora, directora artística i pedagoga. Els seus projectes s'han desenvolupat dins de l'àmbit multidisciplinari convinant la seva formació amb el Màster Oficial en Art i Disseny (EINA), Màster enEstètica i Teoria de l'Art Contemporani (UAB). Llicenciada en Arts de l'Espectacle per la Uni-versidad de Buenos Aires.

Des de 2002, desenvolupa una intensa activitat com a pedagoga coordinant tallers d'entrenament corporal i vocal per a actors i ballarins, dansa contemporània, improvització, composició i teatre.

Professor/a: Vera Livia García

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 13/12/2019
Fi d'inscripció: 13/01/2020

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir