Digitopressió i automassatge segons la medicina tradicional tailandesa (MTT)
Nou!

Dijous
De 11h a 12:30h

23/04/2020 > 18/06/2020
Preu: 57.51€

Totes les tradicions/medicines ancestrals tenen en comú la seva visió hol.lística de l'èsser humà, segons la qual el nostre sistema energètic està constituït per una sèrie de vies per les quals circul.la l'energia vital. Quan aquesta es mou i es distribueix d'una manera harmònica i equilibrada, la persona gaudeix d'un estat de salut.
Les maniobres de digitopressió, que es duen a terme no només amb els dits, sinó també amb els colzes o els peus, permeten reestructurar les fàscies i reequilibrar la circulació de l'energia per les línies Sen. D'aquesta manera, l'organisme pot optimitzar els seus mecanismes interns de salut.
La MTT dóna una importància primordial no només als tractaments naturals, sinó també a la prevenció en l'àmbit de la salut, fent servir la digitopressió i l'automassatge de manera habitual per tal de prevenir i alleujar les molèsties o les sobrecàrregues físiques i per a millorar la salut en general.

Els participants han de portar roba còmoda, preferentment de cotó.

Cada sessió comença amb una presentació dels continguts de la sessió i una part teòrica breu, seguida d'un petit escalfament general del cos. A continuació es realitza una demostració de les tècniques i els punts que es faran servir, i es dóna informació sobre els protocols i els mals a les quals van dirigits. Per últim, es comparteix entre tots els assistents les sensacions que s'han experimentat, i es resolen els dubtes que hagin pogut sorgir.

Professor/a: Noemí Pérez

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 23/03/2020
Fi d'inscripció: 12/04/2020

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir