Cançons per infants i bestioles. Petit Kinosaure

Divendres
De 18h a 18.45h

27/03/2020
Preu: Gratuït

D’acord amb les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona el 12 de març informem del tancament de serveis no essencials. En aquest sentit, els Centres Cívics i Equipaments Infantils (i tots els seus serveis) estaran tancats de cara al públic. El tancament s’inicia el dissabte 14 de març i tindrà una durada de 15 dies (fins al 29 març) podent-se prorrogar en funció de l’evolució de la situació.

El Cançons per a infants i bestioles per tant es postposa, cercant-se una nova data que serà comunicada per les xarxes habituals del Centre Cívic Barceloneta.

 

Cançons per infants i bestioles. Petit Kinosaure

Divendres 27 de març de 18 a 18.45h

Al Casal Infantil Barceloneta (C/ Andrea Dòria 23-31)

Activitat programada dins el circuït Barcelona Districte Cultural

Públic familiar. Aquesta pel·lícula és adequada per a infants d'entre 2 i 4 anys

Entrada lliure. Cal reservar entrades tot trucant al 93 256 33 00

Llebres, dinosaures, mosquits, aranyes, ratpenats, porquets, vespes, gossos salsitxa, gavines, xinxes i balenes; animals grans i petits, més o menys macos, que caminen o que volen, que neden o que treuen foc pels queixals... Animals de totes les mides i colors, però amb una cosa en comú: tots tenen una família. Pares, mares, germans, tietes, àvies, besàvies, cosins, nebots, que juguen amb els més petits i els ensenyen a caminar per un món ple d’aventures i sorpreses que descobriran al ritme d’unes cançons amb ecos de jazz.

Cançons per a infants i bestioles, inspirat en el llibre de Lena Sjöberg, arribarà a les nostres pantalles amb les cançons interpretades en directe. És tota una oportunitat per apropar els més petits a les pantalles i al llenguatge audiovisual.

FITXA ARTÍSTICA

Directores: Linda Hambäck i Marika Heidebäck. País: Suècia. Any: 2015.

On: Casal Infantil Barceloneta
Adreça: C/ Andrea Doria 23-31

Inici d'inscripció: 05/03/2020
Fi d'inscripció: 27/03/2020

Telèfon: 93 256 33 00
Email: comunicacio@civicbarceloneta.com

Compartir