Contemporanis a La Barceloneta presenta: “L280, CONSTRUIREM UNA CASA PER A VOLAR” DE PUNTOS DE PARTIDA

Fotografia de la Cia

Dijous
De 20h a 21h

29/10/2020
Preu: Gratuït

Atenent a les noves mesures sanitàries decretades per la Generalitat de Catalunya i per tal de facilitar el compliment del toc de queda, l'espectacle “L280, CONSTRUIREM UNA CASA PER A VOLAR” de la Cia. PUNTOS DE PARTIDA programat aquest dijous 29 d'octubre dins el cicle Contemporanis a La Barceloneta, s'avança a les 19.30h.

Entrades exhaurides!! Accés a la sala d'actes a partir de les 19.10h.
Les entrades que no s'hagin recollit a les 19.25h quedaran alliberades.

Dijous 29 d’octubre a les 19.30h

“L280, CONSTRUIREM UNA CASA PER A VOLAR” DE PUNTOS DE PARTIDA

DANSA’M (propostes en les quals el treball coreogràfic sigui el focus de recerca)

El creador mexicà José David Cerda arriba a Catalunya per seguir desenvolupant el seu projecte escènic amb ballarins de diferents països. A partir d’un mapeig de les rutes migratòries del avantpassats dels intèrprets i de com han canviat les tradicions, el llenguatge i les estructures socials; reconeixent les ferides i els camins s’estudia les identitats i personalitats dels intèrprets com a motor de la creació de la peça.

Els cossos es presenten, en escena, com un contenidor d’històries tant pròpies com heretades. El mapeig ajuda a crear situacions que permeten dibuixar un bestiari format per contes i criatures animades.

Coreografia: José David Cerda // Disseny d’il·luminació i vestuari: Lola Ramírez, Cromata movimiento téxtil // Producció: Puntos de partida // Co producció: La carpa Revolució, La carpa encuentro de artes escénicas, Puntos de partida, Ortega Meza S.C. i C.C. Barceloneta // Interpretació i co creació: María Paz Marciano, Diego Garrido, Lola Ramírez, Julie Trataglia, Jason Martin i José David Cerda // Música Original: Juan Carlos Hernández Cuen // Gestió i disseny d’imatge: Punto y trazo // Disseny gràfic: José David Cerda

 

Durada: 50 minuts || Preu: gratuït. És necessària la reserva d'entrades a https://bit.ly/3juXU88

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir