Dansa: “HITO” de CHEY JURADO & AKIRA YOSHIDA // “WIWBAK” de KIKO LÓPEZ

Fotografia: Ale Carmona i Marc Costa

Dissabte
De 20h a 21h

28/11/2020 > 30/11/2020
Preu: Gratuït

Dansa: “HITO” de CHEY JURADO & AKIRA YOSHIDA i entrevista amb "LOSIN'FORMALLS" // “WIWBAK” de KIKO LÓPEZ // "Maria goes for a walk" de ZOE GYSSLER

Programació formada per les peces, en streaming, "Hito" de Chey Jurado & Akira Yoshida i "WIWBAK (When I Will Be A Kid)" de Kiko López (activitat que havia de realitzar-se el 5 de novembre de manera presencial), el vídeo dansa "Maria goes for a walk" de Zoe Gyssler i una entrevista de Losin'FormAlls a Chey i Akira per a tancar l'activitat.

La proposta té una durada de 55 minuts i serà gravada i editada per Marc Costa. Estarà penjada al canal Youtube del HOP, Plataforma de Dansa i Cultura Urbana, durant 24 hores. 

Segueix-la en streaming a: https://youtu.be/7iSTC5ZpXog

Programació en col·laboració amb HOP, Plataforma de Dansa i Cultura Urbana.

 

“HITO” de CHEY JURADO & AKIRA YOSHIDA

“WIWBAK” de KIKO LÓPEZ

Una vetllada doble en la qual gaudir de dos universos estètics de gran poesia i excel·lència tècnica.

Kiko López ens trasllada la infància a través d'un personatge que ens mostra la bellesa de l'ésser humà. Chey & Akira ens parlen de la relació entre persones i del plaer de transitar la recerca d'una direcció.

 

“HITO” de CHEY JURADO & AKIRA YOSHIDA

Dues persones buscant alguna cosa; cosa que ja tenen però no per això perden el plaer de buscar-la, transitant i alimentant l'emoció que neix del seu nexe des del que és simple fins al que és simplement complex ... buscar fins perdre el nord, i tornar a trobar el viatge entre persones.

Sovint depenem d'elements externs que faciliten les nostres vides, fins que aquests realment acaben dirigint les nostres vides. Però, què passa quan perdem això que donem tant per fet? Aquestes coses que sentim com una extensió del nostre cos? Què passa quan perdem els elements materials? Què queda llavors? Com a humans, sempre estem buscant una direcció. Sense una direcció, estem perduts. Perdre també és bonic i moltes noves opcions s'obren a l'horitzó.

Ficha artística: 

Creació i interpretació: Chey Jurado & Akira Yoshida

Assistent de Producció: Patty Hinchado

Promotor Cultural: Bernabé Rubio - Rotativa Performing Arts

 

WIWBAK

(When I Will Be A Kid)

“Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. És tornar al que vam ser, revisitar el nostre origen. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge dins de nosaltres mateixos a la recerca de la bellesa del que és humà.”

Fitxa artística:

Idea i coreografia: Kiko López

Direcció i dramatúrgia: Marta Hernández, Oriol Casals, Kiko López

Interpretació: Kiko López

Màscara: Marc Sala (Atelier Salaaudet)

Producció Audio: Toti Julià

Col·laboració especial: Zero en Conducta

Fotografia: Marc Costa, Carlos Ojeda

Agraïments: Festival Per Amor a L'Hart, Casal Joves Argentona i CC Barceloneta

wiwbak_workinprogress from kiko lopez on Vimeo.

 

On: Canal de Youtube HOP, Plataforma de Dansa i Cultura Urbana

Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir