DIÀLEGS ONLINE SOBRE EL BREAKING

De 18.30h a 20h

01/12/2020 > 04/12/2020
Preu: Gratuït

Història del Breaking a Barcelona amb Kapi

Dimarts 1 de desembre de 18.30 a 20h

Kapi ha estat partícep i testimoni, des del 1984, dels orígens del Breaking a Barcelona. Hi ha molta informació a les xarxes socials, però serà molt interessant conèixer aquesta evolució de la cultura Hip Hop, vídeos, anècdotes i poder compartir un diàleg en primera persona.

Kapi és seguidor i activista de la cultura hip-hop des que va arribar a Europa, als anys 80. A més és un artista multidisciplinar que ha participat en l’escena nacional del Rap, del Graffiti i del Breaking, creant, agitant culturalment i promovent totes aquestes disciplines.

 

Història i origen del Breaking al món amb Artis

Divendres 4 de desembre de 19 a 20.30h

Xerrada amb Artis, de Furious Styles Crew, sobre el naixement i la història del Breaking al món, vídeos, anècdotes, curiositats i tertúlia, per als amants de les danses urbanes i per a la gent que vulgui apropar-se a aquest corrent artístic.

Artis, amb més de 20 anys en la cultura Hip Hop, pertany al col·lectiu internacional Furious Styles Crew, bboy, escriptor urbà, presentador de competicions i tatuador. En els seus viatges intenta recuperar la història de la cultura Hip Hop de les ciutats.

 

Activitats gratuïtes. Places limitades!

Les sessions es realitzaran via Zoom. Apunta-t'hi i dies abans de l'inici de les propostes rebràs un email amb els enllaços i contrasenyes.

Per inscriure't clica aquí!

https://inscripcions.civicbarceloneta.com

On: Online. El taller es seguirà a través de la plataforma Zoom. Rebràs un email amb les indicacions per connectar-t'hi dies abans de l'inici de la proposta.

Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir