Iniciació a les contorsions (online)

Dilluns
De 20h a 21.15h

04/10/2021 > 29/11/2021
Preu: 36.54€

Dirigit a qualsevol persona que busqui adquirir o ampliar els seus coneixements de flexi-força per a treballar d'una forma molt més segura i eficient; també una ocasió perfecte per artistes de circ, ballarins...
Els exercicis poden ser adaptats a qualsevol nivell, tant iniciants com a intermedis i avançats.
Les classes es basen en exercicis de flexibilitat i força orientats a portar el cos a figures contorsionades, creant seqüències a través d'aquesta qualitat del moviment.
Són classes on guanyes consciència corporal, guanyant estabilitat, control motor, l'amplitud del moviment…I sempre treballant a través de la consciència i la respiració. Posem el focus en flexibilitat tant de les cames (spagat (split), tormells... com les espatlles i l'esquena (backbendings, etc)

⇒Inscriu-te aquí!


METODOLOGIA: Les classes inicien amb uns petits exercicis de presa de consciència, seguits d'escalfament, tot endinsant-nos en exercicis més específics i de més intensitat per a arribar a postures contorsionades,
Al final de la sessió realitzarem una petita seqüència de moviment, per fer correccions i posar en pràctica l'après. Acabarem amb una relaxació per a donar-li temps al cos d’assimilar el treball realitzat a la sessió.

 

 

Professor/a: Linda de Berardinis

On: Centre Cívic Barceloneta//Zoom
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 13/09/2021
Fi d'inscripció: 23/09/2021

Telèfon: 93 256 33 00
Email: formació@civicbarceloneta.com

Compartir