FESTIVAL DANSA QUINZENA METROPOLITANA 2021

05/03/2021 > 21/03/2021

10 ciutats. 

Més de 200 activitats. 

A teatres, museus, fàbriques i espais no convencionals.

Del 5 al 21 de març torna el festival Dansa Metropolitana. Enguany presenta la seva quarta edició, on podreu descobrir noves propostes, nous espais, espectacles i altres activitats que volen ajudar a relligar el talent creatiu dins d’aquest gran entramat metropolità de ciutats.

 

Deu municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona –Badalona, Barcelona, Cornellà, el Prat, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans– oferiran 240 activitats al voltant de la dansa, amb una variada oferta d’espectacles per a tots els públics, així com conferències, tallers i, fins i tot, cinema sobre dansa en línia, a través de la col·laboració amb el festival Choreoscope i la plataforma Filmin. Dansa Metropolitana també presenta el projecte Filatures, que inclou una selecció de peces presentades en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fàbriques i/o museus, adreçades a tota mena de públic i que, com fils creatius, elaboren un teixit cultural vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil.

Al Centre Cívic Barceloneta acollirem en aquesta edició el 5 de març a les 19:00 la conferència POSEM VEU AL COS de Transmissions + Explica Dansa i el 21 de març a partir de les 12.00 a la Plaça Hilari Salvadó les peces COSSOC d'Anamaria & Magí LA REBELIÓN DE LAS ABURRIDAS de Raquel Klein i Raquel Gualtero.

 

Reserves a:

POSEM VEU AL COS.

- COSSOC i LA REBELIÓN DE LAS ABURRIDAS.

  

Per + info: www.dansametropolitana.cat/ca

#DansaMetropolitana #barcelona #barceloneta #dansa #AMB #cultura

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 25/02/2021
Fi d'inscripció: 12/03/2021

Telèfon: 932563300
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir