Històric d'exposicions

EXPOSICIONS VIRTUALS

IDENTITAT: EL PROCÉS DE LA MEVA NEGRITUD

Un recorregut artístic a través de les obres de diferents artistes de la diàspora i la comunitat afrodescendent. Els artistes amb les seves obres ens apropen al seu món interior, la seva interpretació del que significa la identitat afro per a ells. Com viuen i senten aquest procés de reconeixement de la seva negritud. En els temps en què ens trobem cal donar visibilitat als artistes de la comunitat negra. Perquè les vides negres importen i el seu criteri artístic també.

⇒ Entrar a l'exposició IDENTITAT: EL PROCÉS DE LA MEVA NEGRITUD

 


 

DONES TRANSITANT

Volem tornar a reivindicar, a través de l'art, que les dones transiten el món creant al seu pas; xarxes de coneixement, solidaritat, art, vida… I en aquest trànsit moltes perden la seva vida, per defendar les seves idees, els seus cossos i el seu territori.

 

Recuperem la temàtica de l'exposició "Art i Dona 2020", que va tenir un gran èxit de convocatòria, però que es va haver de tancar al públic arran de les mesures extraordinàries del'estat d'alarma decretat el mes de març passat.

⇒ Entrar a l'exposició DONES TRANSITANT.

 


ART JOVE BARCELONETA 

Activitat promoguda per Franja Barceloneta

Exposició col·lectiva d’artistes joves del barri de La Barceloneta de 12 a 30 anys. Estem vivint uns moments únics i complicats, així que sobretot volem fer-vos arribar molta força i energia! Des de Centre Cívic Barceloneta, creiem que l'art, la cultura i la creativitat poden resultar eines excepcionals per a trobar moments de cura, expressió personal i oci.

Entrar a l'exposició ART JOVE BARCELONETA


BARCELONETA RESIDENTS 2020

17a edició de l’exposició d’artistes de La Barceloneta.

Entrar a l'exposició BARCELONETA RESIDENTS 2020


DEL MUR AL LLENÇ

Del mur al llenç és una mostra d’artistes muralistes que treballen també amb suports com el llenç, paper, fusta, digital, etc. amb estils i formes d’entendre l’art molt diferents. Cada artista crea el seu propi univers i les seves inquietuds amb llenguatges abstractes, figuratius, geomètrics, il·lustració, el disseny... 

Entrar a l'exposició DEL MUR AL LLENÇ


VIOLÈNCIES. ART I GÈNERE

Exposició programada en el marc del 25N, Dia internacional contra la Violència vers les Dones. Violència física, sexual, econòmica, psicològica, institucional, violències estructurals i sistèmiques. Una mirada des dels llenguatges artístics cap a les VIOLÈNCIES de gènere, cercant vies de denuncia, obertura i sanació

⇒ Entrar a l'exposició VIOLÈNCIES. ART I GÈNERE


4 X 5 IMAGINARIS  

Reunim a 4 artistes del barri de La Barceloneta per presentar-vos un total de 20 obres. Descobrirem els imaginaris creatius, quatre mons oposats i complementaris a la vegada.

Entrar a l'exposició 4x5 IMAGINARIS


 SOLO COLLAGE 

Una trobada d'artistes que utililitzen com a canal d'expressió la tècnica del collage. El collage és una tècnica artística consistent en la realització d’una creació amb un o més objectes superposats o no, enganxats a un suport.

Entrar a l'exposició SOLO COLLAGE


INFÀNCIES OPRIMIDES

L’opressió en la infància en tots els seus contextos, representada per artistes de diferents disciplines. L’exposició pretén donar veu a través de l’art i d’un llibre catàleg, un tema tant cru com amagat i no valorat per la societat, un crit als abusos en la infància.

Entrar a l'exposició INFÀNCIES OPRIMIDES


 HABITAR L’ESPAI

L’habitatge és un dret i una necessitat bàsica en les nostres vides, i també és una representació, un somni, una estètica i una reivindicació. Aquest és el punt de partida d’un grup de fotògrafs que mostraran diferents visions i realitats sobre un mateix tema.

Entrar a l'exposició HABITAR L'ESPAI


 DE LA IDENTITAT A LA DIVERSITAT

Un camí a recórrer per desvetllar la riquesa des de la identitat a la diversitat.

Entrar a l'exposició DE LA IDENTITAT A LA DIVERSITAT


 RECICLART  

Tres artistes units per l’art del reciclatge presenten aquesta exposició col·lectiva amb tot allò que ha deixat de ser-nos útil i que diàriament llancem al contenidor.

Entrar a l'exposició RECICLART

Compartir