Convocatòries arts visuals

CONVOCATÒRIES OBERTES

 • COLLAGE: 1 ANY DE SOLITUD. Tècnica de collage. Convocatòria oberta fins al 8 de juny. A cura de Santi González i Lucía Soto.

El títol de l'exposició fa referència a les diferents realitats que han sorgit a partir de la COVID i les seves conseqüències.

Com ho hem viscut, sentiments, experiències, absències, expectatives i sobretot il·lusió i recursos per portar-ho el millor possible, utilitzant la creativitat i les ganes de viure a través del nostre art.

 

 • CANAL MONO. Selecció  de treballs en vídeo-creació, videoart, vídeo-dansa, documentals.
 • TERRITORI. Suport a un projecte d'investigació artístic, entorn el barri de La Barceloneta. Convocatòria oberta fins al 20 de juliol.

 

 • BARCELONETA RESIDENTS. 18ª edició de l’exposició Barceloneta Residents, especial 100 aniversari Felícia Fuster. Exposició realitzada en el marc de la Festa Major de La Barceloneta.

  Pot participar qualsevol artista del barri de La Barceloneta o amb especial vinculació amb el barri, de qualsevol edat.

  Tècnica: qualsevol disciplina artística que es pugui mostrar en el marc de l’exposició.

  Temàtica lliure o bé inspirada en l’obra de Felícia Fuster, poeta i artista plàstica que va néixer a La Barceloneta fa 100 anys. Més info:  http://www.fundacioffuster.org/es/

  Es faran dues exposicions: una física a l’espai Z del Centre Cívic Barceloneta i l’altra virtual.

  Si vols connectar-te al Barceloneta Residents virtual del 2020, pots fer-ho aquí!

  Convocatòria oberta fins al 15 de juliol. 

  L’exposició es realitzarà a mitjans de setembre de 2021. L’obra física s’haurà d’entregar el 13 de setembre i enviar una imatge en jpg que pesi 450kb aprox. Al nom de l'arxiu s’haurà d’indicar: autor, títol, tècnica utilizada, i xarxes socials.

   

 

Envieu les vostres propostes a: visuals@civicbarceloneta.com 

Compartir