Taller Dansa tradicional de Costa d’Ivori

19/04/2021
De 18:00 a 19:30

Preu: Gratuït

Us presentem aquest taller com a activitat al voltant de l'exposició "Indentitat. El procés de la meva negritud".

No hi ha una definició única de dansa africana: Àfrica, un continent molt vast, és ètnicament i cultural un dels més diversos del planeta. Tot i que existeixen temes semblants en les danses pròpies dels nombrosos països, cadascuna té la seva història, llenguatge, lletra, orígens i propòsit, que no poden ser traduïts a una altra dansa de la mateixa cultura ni a una altra dansa d'una altra zona del continent.

La dansa tradicional a Àfrica és un element col·lectiu, que expressa la vida de la comunitat més que la dels individus. El ritme i la dansa ocupen un lloc primordial a la vida africana. En aquest taller, Marcel Zamble, ens acosta a la dansa provinent de Costa de Marfil.

 

Taller: dansa tradicional de Costa d’Ivori

Dilluns 19 d'abril

de 18 a 19.30h

Espai: Des de casa

Via: ZOOM

Podeu inscriure-us al taller en aquest enllaç.

  

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Barceloneta

On: Vía Zoom

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=51&t=AC&cns=s
Telèfon: 932563300
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir