Workshop de Dansa Acrobàtica. Intermig i avançat

Dijous
De 18h a 21h

17/06/2021
Preu: 12.78€

Dijous 17 de juny de 18 a 21h

Taller intensiu de dansa contemporània amb incursions en les micro- acrobàcies. Nivell intermedi-avançat

Preu: 12,78€ 

Despertarem el cos i la creativitat, treballarem la força i l'elasticitat del cos, explorarem els estats d'equilibri i desequilibri, desafiarem la coordinació motora i la gravetat.

El taller inclou escalfament i improvisació, exercicis que estimulen la relació entre cos - ritme - espai i els altres, treball corporal de terra, preparació física per al treball acrobàtic, estudi d'elements bàsics de l'acrobàcia de terra, seqüències coreogràfiques i estirament final.

Dirigit a ballarins, actors, acròbates, performers, persones interessades en la recerca corporal amb bona preparació física i experiència prèvia en dansa.

Cal portar roba còmoda, mascareta, tovallola i aigua.

Tallerista: Roberta Ruggiero

Ballarina, professora, investigadora de moviment i creadora d'esdeveniments culturals-artístics, nascuda a Nàpols. Des del 2008, treballa com a artista independent en projectes relacionats amb la dansa, el teatre i el circ contemporani. La seva curiositat i passió sobre el cos en moviment i les arts l'ha portat a estudiar dansa, teatre, circ i ioga amb diferents mestres entre Europa, Sud Amèrica i Àsia i a dedicar la seva tesi de Màster en Producció Cultural a la famosa exposició artística “Bodi Worlds”de Gunther von Hagens.

Ha treballat com a intèrpret, coreògrafa i assistent de moviment en diferents projectes, teatres i companyies artístiques (Sustainable Bodies, Paco Azorín, Gran Teatre del Liceu, Romeo Castellucci, Cie.Toula Limnaios, Artekòr Duet, Lionel Ménard, Philharmonie Luxembourg, Dancevertise, Bob Rutman, Boris Seewald, la Dolça Compania, Anna vaig redonar, Cia. Körper, entre altres.) Actualment viu a Barcelona on segueix el seu treball d'artista freelance i de professora oferint tallers regulars i workshops intensius.

Inscripcions obertes! Apunta-t'hi aquí

 

Professor/a: Roberta Ruggiero

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir