Exposició "SOLO COLLAGE: UN ANY DE SOLITUD"

01/07/2021 > 28/07/2021

De l’1 al 28 de juliol

Exposició “SOLO COLLAGE: UN ANY DE SOLITUD” a cura de Santi González i Lucía Soto.

Inauguració 1 de juliol a les 19.30h. Visita guiada virtual via Zoom amb les / els artistes. Si vols participar-hi, escriu-nos a visuals@civicbarceloneta.com o segueix-ho en Streaming a la nostra pàgina de Facebook. A partir del dia 2 de juliol i fins al 28, visítala també en format presencial als espais A i Z del Centre Cívic Barceloneta (de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h).

Connecta't a l'exposició virtual en un sol click! 

Una trobada d'artistes que utilitzen com a canal d'expressió la tècnica del collage.

En aquesta edició la temàtica fa referència a les diferents realitats que han sorgit durant la COVID19 i les seves conseqüències: com ho hem viscut, sentiments, experiències, absències, expectatives i sobretot, il·lusió i recursos per a portar-ho el millor possible, utilitzant la creativitat i les ganes de viure a través del nostre art.

Artistes: Albert Roca, Arcangela Regis, Carlota Marquina, Beatriz Alarcía, Rafa Normal, Assumpta Rojas Gibert, Regina BCN COLLAGE, María Patón, Carmen Berasategui, Kertasiun, Cristina Holm, Lucía Soto, Santi González, Juan Cardosa, Manel Rubiales, Martin Tognola, Kras Casadevall, Mixter ED, Alma Larroca, Gerson Ruiz, Mireia Ruiz, Alejandro Beltrán, Patossa, Gallardo & du Croo Associated Bureau, Paloma Rodríguez, Judith Belmonte Rivera, Elisabet Belmonte Rivera, Ester Santamaria, Alex Paiva, Marta Blanch, Loredana Cozzi, Mario Esteban Espinoza, Marisa Garcia, Miriam Alfaro, Verónica Vender.

 

Activitats gratuïtes (amb inscripció prèvia) vinculades a l'exposició:

Dimecres 30 de juny de 18 a 19.30h // Taller d’introducció al collage (taller online). A càrrec de Lucía Soto -LuciLá- i Santi González. Inscripcions obertes. Apunta-t'hi aquí!

Una introducció al món del collage a través d'un recorregut teòric-pràctic de concepte i forma. Viatjarem a través de la història de l'art, des dels orígens del collage fins a la nostra època digital. 

Dimecres 7 de juliol de 18 a 19.30h // Xerrada - taller virtual amb Marisa Maestre, il·lustradora, directora d'art i artista visual. El seu treball es centra en la creació d'experiències i emocions visuals a través del disseny, la il·lustració i el collage. Inscripcions obertes. Apunta-t'hi aquí!

Dilluns 12 de juliol de 18 a 19.30h // Xerrada - taller virtual amb Juan Cardosa, il·lustrador, dissenyador gràfic, membre de la Societat Barcelonina de Collage i professor i director d'art a l’escola IDEP. Inscripcions obertes. Apunta-t'hi aquí!

Dimecres 21 de juliol de 18 a 19.30h // Taller de collage homenatge a Felícia Fuster (taller presencial). A càrrec de Lucía Soto -LuciLá- i Santi González. Inscripcions obertes. Apunta-t'hi aquí!

Proposta inspirada en l’univers pictòric i poètic de l’artista nascuda a La Barceloneta, en el marc del 100 aniversari del seu naixement.                   

Més informació a: visuals@civicbarceloneta.com

 

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir