Laboratori de fotografia terapèutica amb smartphone // Lamentem comunicar-vos que aquesta proposta ha quedat anul·lada per motius aliens a la gestió del centre

Fotografia de Cyriac Jannel

Divendres
De 19h a 20.30h

08/10/2021 > 12/11/2021
Preu: Gratuït

Lamentem comunicar-vos que aquesta proposta ha quedat anul·lada per motius aliens a la gestió del centre.

L’educació ha estat històricament un instrument destinat a transmetre idees, valors i mecanismes que perpetuessin una visió androcèntrica del món. A partir de diverses dinàmiques participatives, re-definirem i re-construirem de manera individual i col·lectiva aquesta representació, treballant en una producció fotogràfica conjunta.

Activitat oberta a dones d’altres barris.

Proposta programada en el marc de 25N, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones i de l'exposició DES (Educades).

 


Tallers gratuïts per a dones de la Barceloneta.

Preinscripcions: 10 de setembre (per a usuàries del trimestre primavera / estiu 2021).

Inscripcions: del 13 al 23 de setembre.

Apunta-t’hi a comunicacio@civicbarceloneta.com o a la recepció del Centre Cívic de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h.

 

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual, l’activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se virtual o presencialment segons les restriccions del moment. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

 

Professor/a: Lucía Godínez

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 13/09/2021
Fi d'inscripció: 23/09/2021

Telèfon: 93 256 33 00
Email: comunicacio@civicbarceloneta.com

Compartir