Exposició "Barceloneta Residents". 18a edició

Obra de Carles Roca

16/09/2021 > 15/10/2021
Preu: Gratuït

Del 16 de setembre al 15 d'octubre

“BARCELONETA RESIDENTS”

18a edició de l’exposició d’artistes de La Barceloneta. Temàtica lliure i secció especial inspirada en l’obra de Felícia Fuster. Qualsevol disciplina.

Inauguració presencial dijous 16 de setembre a les 19h. Acció de LA CORAL HUMORÍSTICA DEL NEGRE DE LA RIBA (teatre, música i vídeo). Una col·laboració de PaloQsea i Planeta Barceloneta. Places limitades! És necessària inscripció prèvia. Reserva AQUÍ la teva invitació a partir del 10 de setembre.

Artistes: Lai Díez Roig, Verónica Vender, Núria Calatayud, Carmen Escribano, Candace, Mario Rui De Almeida, Estudiants Musicologia Esmuc, Alumnat de l'Institut Joan Salvat-Papasseit, Maria Fans, Montse Olmo, Juan Muñoz, Sent i Crea, Mercè Pujol, Josep Albiol, Zenaida Reyes, Josep Martí, Manuel López Arambarri, Judith Belmonte, Elisabet Belmonte, Bea Banfi, Zirkòlika, Paula Leiva, Jaime Paloq’sea, Balansi, Eduardo Broli, Carles Roca, Noemí Morral, Louise Reyé, Josep Orts, Montserrat Martínez,  Montserrat Piñol, Chari Muñoz, Juliana Contreras i Barceloneta Feminista amb Concurs d’artistes   Florals de l’Òstia, Christine Gabriele, Valentina Gaia i Charlotte Nordgren Sewell, Carme Nuñez, Vicens Forner, Irene Cumplido Gavaldà, Kostas Kourkoutas, Miquel Riba, Manel Vergé, Clara Trucco, Ricardo Alonso, Juan Alonso, Dagui Pierro, Ester Santamaria, Carme Benavent, Reb, Marta Boan.

 

ACTIVITATS VINCULADES

Dimarts 21 de setembre a les 19h. Espectacle “Camí de Cavalls” de Noemí Morral.

A “Camí de Cavalls” quatre dones, amb motxilla i botes noves, recorren el camí antic que encercla l'illa de Menorca i en descobreixen els seus paisatges únics, la seva cultura, la seva gastronomia. Al llarg del trajecte es van impregnant de l’essència de l’illa i se n’emporten a casa un bonic regal. Un espectacle intimista i personal; un viatge sensorial a través de la paraula, la música, el dibuix, la imatge i el moviment, que traspua bellesa, natura i feminitat.

Actriu: Noemí Morral // Actriu ballarina: Karina Amato // Direcció artística: Joan Roura // Direcció tècnica: Lluís Martí.

Durada: 50 minuts // Preu: gratuït. 

Reserva AQUÍ la teva invitació a partir del 8 de setembre a les 10h.

 

Dissabte 2 d'octubre a la Plaça del Poeta Boscà. Pintura mural homenatge a Felícia Fuster 100 anys de poesia i art, a càrrec de La Castillo @la_castillo i les participants al taller Art i Dona.

Activitat programada en el marc de la Festa Major de La Barceloneta i l'any Felícia Fuster.

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir