Exposició "TRANS_TOCAR"
A cura de Montse Vives

21/10/2021 > 19/11/2021
Preu: Gratuït

Exposició "TRANS_TOCAR" a cura de Montse Vives

Inauguració dijous 21 d’octubre a les 19.30h

Acció d’Eva Camps i Alba Sarraute i taula rodona: “Creació en temps de pandèmia, dificultats i facilitats”. Adela Vilar, Inès Serras, Mario Hernandez, Montse Roldós, Montse Pons, Núria Pujol, Toni Clos i Montse Vives, ens parlaran del seu procés creatiu.

Reserva aquí la teva invitació!

Set artistes, set maneres de processar l’art en temps de pandèmia. Temps de resistència, temps de virtualitat i de reflexió. TRANS_TOCAR, és una paraula que no existeix, però que ha estimulat el procés creatiu.

TRANS, prefix que ve del llatí, que indica més enllà, a través, a l’altra banda i TOCAR, sentit del tacte, contacte, tractar, modificar, sonar, pertànyer, embogir. Aquest fet quotidià que durant la pandèmia està carregat de connotacions negatives, no toquis, no em toquis. Tot ho aprenem a través del tacte. Barregem aquests dos elements i els unim.

Artistes: Adela Vilar, Inès Serras Mario Hernandez, Montse Pons, Montse Roldós, Núria Pujol, Toni Clós.

Dimecres 27 d’octubre a les 19h. Taula rodona: “Interculturalitat a Barcelona. És Barcelona acollidora d’artistes d’altres països?”.

Amb la participació de Jordi Cerdà de Catalunya, Anet Duncan de Sudàfrica, Khalid el Bekay de Marroc, Rita Machado de Portugal.

Reserva aquí la teva invitació!

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir