Ballada de Swing al Parc de La Barceloneta

Diumenge
De 11h a 13.30h

24/10/2021
Preu: Gratuït

Diumenge 24 d'octubre a les 11h // Parc de La Barceloneta. Vine a ballar i a gaudir del swing a la Barceloneta!

Començarem d'11 a 12h amb una classe oberta de Jazz Steps per a tota la família amb Helena Bausells i Estefanía Velásquez.

El vernacular jazz, també anomenat jazz roots i authentic jazz, fa referència als orígens del jazz com a ball afroamericà que neix a la regió de Nova Orleans. És un ball individual, dinàmic i energètic, ideal per a aprendre a improvisar, millorar el teu ritme i perfeccionar els teus moviments.

En aquesta classe, aprendràs a divertir-te improvisant diferents ritmes i moviments amb el teu propi cos. T'ensenyarem alguns passos bàsics com el charleston i uns breaks.

De 12.30 a 13.30h acabarem aquesta jornada de swing amb la música en directe de Lust 'N' Found and friends. Dins del concert podràs ballar amb el teu grup bombolla (persones amb les quals habitualment comparteixes espai) o la teva parella de ball. És indispensable portar la mascareta mentre s'està en l'esdeveniment, tant si estàs gaudint del concert com ballant.

Les zones de ball estaran dividides per grups amb marques visibles.

T'esperem per a gaudir d'un matí de diumenge amb molt de ball i swing.

Donada la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, només és possible ballar amb la parella que forma part del teu grup bombolla, i no està permés els canvis de parella de diferent grup bombolla.

Preu: gratuït. És imprescindible la reserva prèvia. Apunta-t'hi aquí!

On: Parc de La Barceloneta

Inici d'inscripció: 08/10/2021
Fi d'inscripció: 22/10/2021

Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir