Dance the Internet
Nou!

Dissabte
De 11h a 14h

29/01/2022
Preu: 18.80€

Descripció general del taller i objectius:

Com són el cossos que habiten l’internet? Com influeix l'internet al nostre cos? SADCUM ens convida a un workshop teòric-pràctic on explorar diferents cossos en moviment a partir dels efectes que viu la generació postinternet.

Metodologia

Una sessió teòrica pràctica de tres hores dividida en dues parts complementàries que abarquen dues mirades diferents en relació amb el cos i la virtualitat. La primera està enfocada a la pràctica física on descobrir com queda afectat el cos vers a la virtualitat, a partir de pautes d'improvisació, imaginari i limitacions físiques. D'altra banda, a la segona, es farà un apropament a la representació del cos al món digital, on es plantejaran preguntes, debats i altres mirades de l'era post-internet.

A qui va destinat:

Professionals que treballin amb el cos.

Els participants necessiten material per a realitzar-ho?

Roba còmoda per ballar.

⇒Inscriu-te aquí!

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Professor/a: Sadcum

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ conreria 1- 9

Inici d'inscripció: 20/12/2021
Fi d'inscripció: 14/01/2022

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir