Taller de dansa-shibari
Nou!

Dissabte
De 11h a 14h

12/03/2022
Preu: 18.80€

Fa més de 600 anys els japonesos, grans coneixedors de la bellesa exterior, de l'art del Bonsai, de l'art de l'Origami i altres grans treballs visuals, van desenvolupar através de les arts marcials tècniques de treball amb cordes per a la reducció d'atacants i el transport de presoners, conegut com a HojoJutsu. Depenent de l'escala social de la qual formaven part, els nusos i les formes en la que es lligaven canviaven, creant autèntiques meravelles per a les classes socials més altes, d'aquesta tradició militar/policial de l'ús de la corda va néixer o derivar el que coneixem com shibari o kinbaku.

Taller de consciència corporal i d’escolta activa del propi cos i de l’altra. Un retorn al cos i la preparació d’aquest per a ser lligat. Es treballarà el moviment del qui lliga amb exercicis de respiració. No es treballarà amb suspensions.

Una introducció al llenguatge de les cordes mostrant les tecnologies del shibari. Es faran exercicis pràctics, per tal d’escoltar a partir de les cordes. S’establirà una connexió entre cos i cordes i entre moviments i immobilització a partir de tècniques de respiració i de treball d’atenció pel qui lliga. No es treballarà en suspensió, si no un primer contacte amb l’univers Shibari.

⇒Inscriu-te aquí!

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Professor/a: Verónica Hernández i Alberto Moral

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 20/12/2021
Fi d'inscripció: 14/01/2022

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir