“Aclucalls” de laSADCUM
ELEKTRICS Propostes que investiguen en nous llenguatges, noves narratives i performance

Fotografia Andrea Campillo

Dissabte
De 19h a 20h

22/01/2022 > 29/01/2022
Preu: Gratuït

Dissabte 22 de gener a les 19h

CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA // Programa de residències

“Aclucalls” de laSADCUM

ELEKTRICS

laSADCUM ens convida a una visita guiada per les entranyes del seu projecte en residència "Aclucalls". laSADCUM presenta una ruta per diferents espais del Centre Cívic Barceloneta on es representarà parts de la peça, cossos en moviment, vídeo-instal·lacions o vitrines amb material gràfic. "Aclucalls" és una peça de dansa que fa un retrat grotesc de la societat i de la generació post-Internet a partir de tres conceptes representatius: el WORKOUT, la PANTALLA i la PROGRAMACIÓ INFORMÀTICA. Una peça que exposa les frustracions i traumes de tota una generació i que s’estrenarà al març en el Teatre del CCCB.

Autoria: laSADCUM / Direcció: Guillem Jiménez / Interpretació: Alexa Moya, Andrea Campillo, Carla Moll, Carla Sisteré, Guillem Jiménez, Jaume Clotet, Javi Valls, Judit Amengual, Meritxell de Soto, Ona Cros i Stefan di Luca / Vestuari: Gina Berenguer / Amb el suport de: La Caldera, C.C.Barceloneta, Dansa Metropolitana. Cooproducció: CCCB, laSADCUM i ELAMOR.

Durada: 60min

https://guillemjimenez.com/laSADCUM

Preu: gratuït //  Si vols assegurar la teva entrada reserva aquí la teva invitació a partir del 8 de gener a les 08h! També pots passar directament per la recepció del centre 30 minuts abans de l'inici de la proposta (participació subjecta a la disponibilitat de places).

ACLUCALLS (teaser) from Guillem Jiménez on Vimeo.

 


Workshop Dance the Internet

Dissabte 29 de gener d’11 a 14h

A càrrec de laSADCUM

Com són el cossos que habiten Internet? Com influeix Internet al nostre cos? laSADCUM ens convida a un workshop teòric-pràctic on explorar diferents cossos en moviment a partir dels efectes que viu la generació post-Internet.

Una sessió teòrica-pràctica de tres hores dividida en dos parts complementàries que engloben dues mirades diferents en relació al cos i la virtualitat. La primera està enfocada a la pràctica física on descobrir com queda afectat el cos vers a la virtualitat, a partir de pautes d'improvisació, imaginari i limitacions físiques. D'altra banda, a la segona, es farà un apropament a la representació del cos al món digital, on es plantejaran preguntes, debats i altres mirades de l'era post-Internet.

Més info i inscripcions aquí!


 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 08/01/2022

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir