“Lucia” de LA DAMA
DANSA’M Peces de dansa amb focus en el treball coreogràfic

Fotografia Christopher Picón

Dijous i Dissabte
De 19:30h a 20:40h

10/03/2022 > 12/03/2022
Preu: Gratuït

Dijous 10 de març a les 19.30h

CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA // Programa de residències

“Lucia” de LA DAMA

DANSA’M

Lucía es submergeix en la mitologia de la màrtir i reinterpreta la seva figura a partir de la dansa i el shibari. Lucía encarna el procés de santificació que experimenta la màrtir en el pas de dona a santa. Les ballarines de La Dama protagonitzen tot un ritual que neix des de la puresa i evoluciona vers l’erotisme, el rebuig, la tortura, passa per la revolució, la por, l’acceptació i finalitza amb la glorificació del cos de la dona.

Després de la mostra es reproduirà la videodansa de "Lucia" i tindrà lloc un col·loqui amb la companyia.

Direcció artística i coreogràfica: Verònica Hernández Royo (Cia La Dama) / Shibari art direction: Alberto Moral (No Shibari) / Ballarines: Ámbaar Murgia, Ainhoa Urrestilla, Nerva Sánchez, Sheila Guerrero, Valeria Aghenie, Verònica Hernández Royo / So: Sebastián Pradenas (Itinerante Studio) / Il·luminació: Gerard Cardona / Vestuari: Ámbaar Murgia.

Durada: 50 minuts

https://www.instagram.com/cia.ladama/

Preu: gratuït //  Si vols assegurar la teva entrada reserva aquí la teva invitació a partir del 25 de febrer a les 08h! També pots passar directament per la recepció del centre 30 minuts abans de l'inici de la proposta.

Espectacle programat en el marc del 8M, Dia Internacional de les Dones.

 


Workshop Dansa-shibari

Dissabte 12 de març d’11 a 14h

A càrrec de Verònica Hernández Royo i Alberto Moral

Taller de consciència corporal i d’escolta activa del propi cos i de l’altre. S’introduirà al contacte amb exercicis pràctics, un retorn al cos i la preparació d’aquest per a ser lligat. Es treballarà el moviment del qui lliga amb exercicis de respiració.

Introducció al llenguatge de les cordes mostrant les tecnologies del shibari. Es faran exercicis pràctics, per tal d’escoltar a partir de les cordes. S’establirà una connexió entre cos i cordes i entre moviments i immobilització a partir de tècniques de respiració i de treball d’atenció pel qui lliga.

Més info i inscripcions aquí!

On: Centre Cívic Barceloneta

Inici d'inscripció: 25/02/2022

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir