DANSA METROPOLITANA: Conferència ballada "POSEM VEU AL COS"

Fotografia Marta García

24/03/2024
De 19:00h a 20:30h

24/03/2022
Preu: Gratuït

DANSA METROPOLITANA

Dijous 24 de març de 19 a 20.30h

Explica Dansa + Transmissions: Conferència ballada "Posem veu al cos".

Sala d'actes del CCBarceloneta // Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia! Reserva aquí la teva invitació.

Una performance pedagògica amb música, vídeo, fotografia, paraula i moviment al voltant dels conceptes clau de la dansa moderna, contemporània i urbana.

Música, vídeo, fotografia, paraula i moviment s'uneixen per generar una experiència escènica pedagògica per a tots els públics. És la trobada entre els ballarins Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas que, mitjançant un discurs dinàmic i accessible, presenten un espectacle que connecta passat i present de manera transversal i ofereix eines per comprendre i gaudir de la dansa moderna, contemporània i urbana.

A través de recursos audiovisuals i moviment, l'espectacle ofereix una performance pedagògica al voltant dels conceptes clau de la dansa moderna, contemporània i urbana.

Explica Dansa és un projecte per a la creació i la formació de públics codirigit per Beatriu Daniel i Toni Jodar. Ofereix eines clau de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis, així com convidar a la reflexió i al debat sobre la dansa.

Transmissions és fruit d'una recerca iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d'una àmplia base documental i d'entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals.

Explica dansa, codirigit: Beatriu Daniel i Toni Jodar / Transmissions: Guille Vidal-Ribas i Javi Casado.

Durada 90min

Preu: Gratuït

DANSA METROPOLITANA. CONSULTA AQUÍ LA SEVA PROGRAMACIÓ!

Edat: Tot els públics

On: Sala d'actes
Adreça: C/ Conreria, 1

Inici d'inscripció: 10/03/2022
Fi d'inscripció: 24/03/2022

Telèfon: 93 256 33 00
Email: info@civicbarceloneta.com

Compartir