Dansa: “Lo Faunal” de Pol Jiménez

Fotografia de Willy Villacorta

09/06/2022

09/06/2022
Preu: Gratuït

CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA // PROGRAMA DE RESIDÈNCIES

Dijous 9 de juny a les 19.30h

LO FAUNAL DE POL JIMÉNEZ

Exterior i Sala d'actes del CCBarceloneta || Durada: 40 min 

Línia de programamació DANSA'M: peces de dansa amb ficus en el treball coreogràfic.

“Lo Faunal” és un trànsit per l’interespècie, un solo construït des del que es coneix com la dansa espanyola, desclassificant les seves quatre branques (folklore, escola bolera, dansa estilitzada i flamenc) atravessades per la figura del Faune. En aquest cas es mostrarà un extracte de la peça llarga, Lo Faunal.

Direcció i coreografia: Bruno Ramri / Coreografia i interpretació: Pol Jiménez / Música: Jaume Clotet / Disseny de vestuari: Maria Monseny / Confecció de vestuari: Brodats Paquita / Escenografia: Bruno Ramri i Maria Monseny / Disseny d’il·luminació: Lucas Tornero / Fotografia: Willy Villacorta / Management: Patty Maestre / Masterització: Gerard Porqueres / Producció: Pol Jiménez / Coproducció: Obrador d’arrel de Fira Mediterrània de Manresa i Festival de los Castillos / Agraïments: Montse Colomé, Guillem Jiménez, Fernando López, Meritxell Martín i Esbart Sant Martí de Barcelona.

Preu: gratuït // Si vols assegurar la teva entrada reserva aquí la teva invitació a partir del 27 de maig. També pots passar directament per la recepció del centre 20 minuts abans de l'inici de la proposta (subjecte a disponibilitat de places).

-Proposta programada en el marc del Festival Flamenc Somorrostro-

 

 

On: Centre Cívic Barceloneta

Inici d'inscripció: 27/05/2022

Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir