Ruta: Històries de la Barceloneta
#Fem Barri

Dissabte
De 11h a 13.30h

27/04/2024
Preu: 8.98€

Impartit per: PASSEJANT PER BARCELONA

Benvinguts a La Barceloneta: un racó carregat d'història i encant. Amb més de tres-cents anys d'història, aquest barri mariner és un testimoni viu del passat i el present de Barcelona. Des de la seva fundació al segle XVIII, La Barceloneta ha estat un punt de referència per a locals i visitants, una barreja única d'història, cultura i autenticitat.

Al recórrer els seus carrers empedrats, es pot sentir l'esperit de generacions passades que van donar forma a aquest lloc. L'església de Sant Miquel, amb la seva imponent presència, recorda la fe i la devoció dels antics habitants. La cooperativa de la Fraternitat, amb la seva arquitectura distintiva, és un testimoni del cooperativisme català i la seva importància en la comunitat.

Però La Barceloneta no és només història; és també un lloc vibrant i ple de vida. Els quarts de casa, amb els seus racons pintorescs i acollidors, són testimoni del dia a dia dels seus habitants, que mantenen viva la tradició i l'esperit comunitari. És un barri on cada carrer, cada plaça, respira la vitalitat i l'energia d'una ciutat en constant evolució.

A la Barceloneta, el temps sembla desaccelerar-se, convidant a passejar sense presses i descobrir els seus secrets amagats en cada cantonada. És un lloc on cada visita es converteix en una aventura, on cada trobada és una oportunitat per créixer i aprendre. Sigui passejant per la seva platja, gaudint de la seva gastronomia marinera o simplement contemplar la vida passar des de una terrassa al costat del mar, la Barceloneta sempre té alguna cosa especial per oferir.

Descobreix la Barceloneta i deixa't enamorar per la seva autenticitat i encant. És un barri que et convida a explorar, a perdre't en els seus carrers i a descobrir la seva rica història i cultura. Vine i deixa't captivar amb la seva bellesa única i el seu esperit inigualable.Estem segurs que no et decebràs.

⇒Inscriu-te aquí!

Professor/a: Mireia Pons
Organitzador de l'activitat: Passejant per Barcelona

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 18/03/2024
Fi d'inscripció: 10/04/2024

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir