TEATRE: “Tránsitos” de la Cia. Tránsitos.

Dissabte
De 18.30h a 20h

26/11/2022
Preu: Gratuït

TEATRE: “Tránsitos” de la Cia. Tránsitos.

Dissabte 26 de novembre a les 18.30hSala d’actes del Centre Cívic Barceloneta.

Durada: 90 minuts. Edat recomanada: a partir de 16 anys. 

Preu: gratuït || Amb reserva prèvia. Apunta-t'hi aquí a partir de l'11 de novembre a les 10h.

Tránsitos s’endinsa en trànsits vitals tals com el càncer, l’amor o la vellesa, a través de cinc personatges que formen una família on dues dones trans, una persona no binària, un jove queer i una vella drag encarnaran, des dels seus cossos i identitats dissidents, històries humanes que escapen dels seus trànsits de gènere.

Sovint, a les persones trans o dissidents només se les demana per parlar com a objecte d’estudi de les seves identitats, com si la seva existència només es construís des de la curiositat cis envers la seva desconstrucció de gènere. Tránsitos no saciarà la curiositat cis envers les persones trans, sinó que les fa protagonistes d’històries humanes que poc tenen a veure amb la seva identitat de gènere.

Tránsitos és una proposta a cavall entre Barcelona i Amèrica Llatina, amb el suport d’Iberescena i coproduït pel Grec 2020, el Teatre La Gleva, Espacio Callejón d’Argentina i la Contracultural d’Uruguay.

Autoria: David Teixidó // Direcció: David Teixidó // Interpretació: David Teixidó, David Priego "Vidda", Nico Conde, Sergio Satanassa i Nicole Avventurato // Escenografia: Jair Bellante i Maria Perrone // Moviment: Carla Tovias // Disseny de llums: Quim Otero.

Espectacle programat en el marc de 25N, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones i dins el circuït Barcelona Districte Cultural.

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: comunicacio@civicbarceloneta.com

Compartir