Dansa metropolitana: Claudia Mirambell // Led Silhouette + Marcos Morau

Dissabte
De 19.30h a 20.30h

18/03/2023
Preu: Gratuït

Dansa Metropolitana. Programa doble

Dissabte 18 de març a les 19.30h

C/ Conreria 1 (davant el Centre Cívic Barceloneta) // En cas de pluja la programació passarà a la sala d’actes del CCBarceloneta.

Preu: gratuït. Espectacle exterior. Sense reserva prèvia.

 

“FAKE YOU” de Clàudia Mirambell

FAKE YOU és una declaració d’amor a la marca blanca, a la còpia.

Còpies d’un original intangible, que potser ni tan sols existeix. Còpies amb esquerdes però amb l’avantatge de ser tangibles. El color blanc de la posada en escena promet puresa i neutralitat, però els cossos tenyeixen l’atmosfera de símbols.

FAKE YOU és un ritual pagà shanzhai i probablement inútil, on els gestos es resignifiquen eternament, generant  una repetició imperfecta que s’aboca progressivament a l’error i que, paradoxalment acaba fent visible els detalls que converteixen cada cos en únic.

Fitxa artística:

Autoria i direcció: Clàudia Mirambell // Autoria - Direcció musical: Dabú // Interpretació: Uxía Pérez Dios, Clàudia Mirambell Adroher // Audiovisual i fotografia: Marc Costa // Vestuari: Sergi Cerdan i Clàudia Mirambell // Disseny d’il.luminació: Sergi Cerdan // Coproducció: Quinzena Metropolitana de Dansa // Agraïments: Konvent, Elena Lalucat, Carla Sisteré.

 

“LOS PERROS”  de Led Silhouette + Marcos Morau

La contemporaneïtat assota als més vulnerables, margina als inadaptats que es debaten entre la rebel·lió i la docilitat. La peça proposa un estat de resistència; com a gossos que es troben, que comparteixen alegria i dolor, que cauen i s'aixequen, que ballen, que es rebel·len a través de l'amor, per a trobar el sentit de les seves vides. Una dansa passional que troba el seu sentit més pur en la repetició i la catarsi: ballar fins a l'extenuació, bordar fins a l'últim alè, viure fins a defallir.

Fitxa artística:

Autoria i producció: Led Silhouette // Direcció: Marcos Morau // Autoria - Direcció musical: Juan Cristóbal Saavedra // Coreografia: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets // Interpretació: Jon López i Martxel Rodríguez // Ajudantia de direcció i audiovisual: Marina Rodríguez // Escenografia: David Pascual // Vestuari: Iñaki Cobos // Disseny d’il·luminació: Andoni Mendizabal // Equip tècnic: Andoni Mendizabal i Iñaki Iriarte // Fotografia: Irantzu Pastor // Col·laboració artística: Verde Prato // Distribució: Monicadegira, Mònica Garcia Gené // Suport: Programa DNA del Departament de Cultura del Govern de Navarra i INNOVA Cultural de la Fundació Caja Navarra - Fundació "La Caixa.

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 93 2566 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir