Dansa: “ABOVE” de GASTON CORE

Fotografia Alice Brazzit

Dissabte
De 20h a 21h

29/04/2023
Preu: Gratuït

Dissabte 29 d’abril a les 20h

“ABOVE” de GASTON CORE // Sala d'actes del CCBarceloneta || Gratuït (reserva aquí la teva entrada a partir de l'11 d'abril a les 10h)

La intèrpret que tenim davant balla perquè en la seva dansa hi ha una cosa sagrada i ancestral que vol redescobrir, reinterpretar. Above és una recerca estètica i coreogràfica que parteix d'una alteració de dinàmiques, espais i imatges de la dansa kathak alhora que analitza imatges del sagrat, de gestos i moviments que les persones utilitzen per a provocar en si mateixes un sentiment de devoció. Above és un intent per descriure des de la forma d'aquesta dansa desconstruida, la nostra cerca del místic i la nostra necessitat de connectar amb els altres en moments de canvi.

Durada: 45min

Concepte i direcció: Gaston Core // Intèrpret: Shreyashee Nag // Música: Jorge da Rocha // Veu: Jorge da Rocha i Shreyashee Nag // Estilisme: Shreyashee Nag i Gaston Core // Llum: Manuel Ordenavia // Video i foto: Alice Brazzit // Projecte realitzat en residència a Nupura Dance Center i al Teatre Principal de Terrassa, amb el suport de CAET (Centre d’Arts Escèniques de Terrassa). Agraïments: equip tècnic del Teatre Principal de Terrassa, Giulia Poltronieri, Nico, Yao Dapré, Mario R. Rubio.

@gastoncore

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir