“SOLO COLLAGE: PICASSO I AUTORETRATS” a cura de Santi González i Lucía Soto.

Collage de Santi González

Dimecres
De 19.30h a 21.30h

25/10/2023 > 17/11/2023
Preu: Gratuït

 

Del 25 d’octubre al 17 de novembre

“SOLO COLLAGE: PICASSO I AUTORETRATS” a cura de Santi González i Lucía Soto || Espai A i Espai Z.  

PICASSO -TotesSom ART- || Espai vestíbul.

Inauguració dimecres 25 d’octubre a les 19.30h. Acció inaugural a càrrec de SIAMB

Una trobada d'artistes que utilitzen com a canal d'expressió la tècnica del collage. En aquesta edició la inspiració del collage farà referència a l’obra de Picasso i també dels autoretrats en el marc de l’Any Picasso.

Artistes: Maria Rosa Asaro, Paloma Rodríguez, Carlos Rojas, Javier Mejía del Col·lectiu Collage, Judith Belmonte, Elisabeth Belmonte, Assumpta Rojas, Mireia Oliva, Irazeth, Maria Fans, Emanuela Frisari, Luciana Portantiero, Nicollage_kg, Kancis, Julienne Onorato, Carles Roca, Angela Castillo, Grup Arteràpia Residència Ballesol.

Artistes de Societat Barcelonina de Col·lage: Sol Galatro, Gemma Terol, Gerson Ruiz, Ira Mejias, Paz Carreira, Balu, Lucía Soto, Santi González, Patossa, Beatriz Alarcia, Mara Carver, Los Woodies, Eduardo Martinez, Albert Roca, Carlota Marquina, Cristina Holm, Kertasium, Imanol Buisan, Natalia Borowski, Camila Gimenez, Memi Pazos, Leticia Zottola.

Espai Vestíbul:

PICASSO  "TotesSomArt". Un homenatge al pintor realitzat pels usuaris de l’espai de creació artística de la LLAR, una entitat que recolza i lidera la defensa d’un model de societat inclusiva i de millora de la qualitat de vida de les persones amb Esclerosi Múltiple.

Dissabte 4 de novembre d’11 a 14h // Laboratori de Solo Collage V aniversari. Tres propostes de laboratori inspirats en l’obra de Picasso.

Dimarts 7 de novembre a les 19h // Visita guiada amb els artistes de l’exposició.

 

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir