ABLETON LIVE" // Producció Musical - Live looping - Joves (18-25 anys).
Música / Joves

Dilluns
De 18.30h a 20.30h

22/04/2024 > 10/06/2024
Preu: Gratuït

A càrrec de: Alto Astral

ATENCIÓ!!! Aquest taller va adreçat a joves de 18 fins a 25 anys residents i/o estudiants a la Barceloneta.

Descripció:

Descobreix el món de la música electrònica amb el nostre taller d'introducció a Ableton Live! Sense necessitat d'experiència prèvia, aprendràs a crear les teves pròpies cançons utilitzant aquest potent programari utilitzat per artistes com Daft Punk. Des del ritme i l'harmonia fins als efectes i la producció, et donarem totes les eines per desenvolupar les teves idees musicals. T'apassiona el Trap, Hip Hop, Reggaeton o Electrònica? Aquest és el teu moment per submergir-te en la creació musical amb Ableton Live! 

Inscriu-te ara i deixa volar la teva creativitat! 

El live looping és una tècnica en la qual es grava i es reprodueix música en temps real, creant capes i repeticions que es poden manipular i superposar sobre si mateixes per crear textures sonores complexes i composicions en evolució contínua. Ableton Live ofereix diverses característiques que faciliten el live looping:

Gravació en temps real: Pots gravar pistes d'àudio o MIDI en temps real mentre el teu projecte està en marxa. Això et permet capturar loops de diferents longituds i superposar-los per crear capes musicals.

Clips i pistes: Ableton Live organitza la música en clips i pistes, la qual cosa facilita la creació i manipulació de loops. Pots disparar clips en qualsevol moment, la qual cosa et permet crear i manipular loops sobre la marxa.

Funcions de llançament i quantització: Ableton Live compta amb funcions de llançament i quantització que et permeten sincronitzar i ajustar la temporalitat dels teus loops. Això és útil per mantenir un ritme constant i assegurar que els teus loops es sincronitzin correctament entre si.

Controladors MIDI i superfícies de control: Ableton Live és compatible amb una àmplia gamma de controladors MIDI i superfícies de control, la qual cosa et permet manipular els teus loops en temps real de manera intuitiva i expressiva.

A qui va adreçat:
Aquest taller està pensat per gaudir fent música i no cal experiència prèvia, ni saber tocar un instrument.
Amb aquests coneixements hi ha possibilitats de crear des de zero un track, fer finger drumming, loops i moltes més eines per tal de compondre.

Necessitats per part dels alumnes:
Cal portar ordinador portàtil. (consultar necessitats tècniques del programa)

Inscripcions a formacio@civicbarceloneta.com

 

Professor/a: Kevin Williams
Edat: Majors de 18 fins a 25 anys

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 18/03/2024
Fi d'inscripció: 10/04/2024

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir