Llenguatge físic basat en la tècnica Contact

Dijous
De 11.30h a 13h

08/10/2020 > 03/12/2020
Preu: 69.76€

El Contact-Improvisació sorgeix a principis dels anys 70 als EEUU quan un grup de ballarins liderats per Steve Paxton varen realitzar una sèrie d'accions performàtiques on es posava el cos en actituds de risc físic, a base de salts, topades i acrobàcies. Moviments i conductes espontànies que foren observades i analitzades fins arribar a la conclusió que els gestos de supervivència que sorgien, formaven part d'una dansa orgànica i fluida.

Des de llavors el Contact-Improvisació va anar evolucionant, cercant cada cop més les harmonies i les posicions correctes del cos per tal d'evitar lesions i desgast físic, aconseguint una dansa sostenible on l'equilibri i la continuïtat són l'objectiu principal.

El CI, tot i no tenir una estructura tancada ni acadèmica, compta amb certs paràmetres comuns (momentum, flow, presència, escolta, etc.) i les persones que l’ensenyen s'esforcen en compartir la informació i generar eines on el concepte CI pugui evolucionar, tan individualment, com de forma global.

Per criteris de seguretat i higiene, en aquestes sessions no es realitzen exercicicis de contacte en parella com en cursos anteriors. Es plantegen exercicis individuals.

 

 

Professor/a: Ramon Roig

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 21/09/2020
Fi d'inscripció: 30/09/2020

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir