RE-CREATIVE SUMMER
Taller familiar

04/08/2021 > 25/08/2021
Preu: 0€

Perquè l'estiu és un bon moment per desenvolupar la nostra creativitat, durant aquestes sessions del mes d'agost podrem crear elements diversos, alguns vinculats a les arts escèniques com titelles o màscares, d'altres per agilitzar la memòria i també un taller per crear polseres i així gaudir-les en dies de sol i calor!

 

MEMORY

En aquesta activitat, farem el joc de taula del Memory, on cada participant podrà crear les seves pròpies cartes del joc, fent que cada carta tingui la seva còpia igual i així desenvolupar la memòria un cop estiguin cap per avall i haguem de trobar el màxim de parelles possibles.

TITELLES

Aquí cadascú podrà crear la seva pròpia titella, amb objectes i elements quotidians com poden ser coberts de fusta, fils i per suposat colors per a donar-hi més vida. Que comenci l'espectacle!

MÀSCARES

En aquesta activitat posarem tota la nostra imaginació per crear una màscara d'allò més original. Un plat de cartró i papers de colors i a crear! Quin personatge seràs?

POLSERES

Ha arribat l'estiu, i és el moment perfecte per lluir polseres i collars d'allò més bonics. Vine a fer les teves pròpies "joies.

 

 

QUAN?

Dimecres 4, 11, 18 i 25 d’agost.

Horari: De 18:30h a 19:30h.

 

Gratuït

 

 

On: Centre Cívic Baró de Viver
Adreça: C/Quito 8-10

Inici d'inscripció: 02/08/2021

Telèfon: 93 256 50 97
Email: info@ccbarodeviver.cat

Compartir