Espectacle familiar: "Per un instant"
Barcelona Districte Cultural

Dimecres 23 de setembre a les 18h

Preu: Gratuït

Per un instant pot sortir el sol i podem pujar al tren i donar-nos la mà i cantar i recordar i ser feliços i somiar amb princeses i amb estranys animals amb cap de granota i cos de sargantana als quals podrem fer petons sense voler convertir-los ni en prínceps ni en salvadors. Per un instant podem jugar plegats i fer música tots junts i compartir passat, present i futur en un escenari on els infants sempre són reis. Perquè La Tresca i la Verdesca, per un instant, ens volen recordar que ja han fet 20 anys i que el seu rellotge musical és la suma de moltes cançons, d’infinitat d’històries i d’infinitud de personatges sorgits de la seva imaginació per fer volar la nostra.
Per un instant és un espectacle que La Tresca i la Verdesca va presentar el 2011 amb la complicitat dels Xirriquiteula Teatre (que vam conèixer en el passat circuit del Barcelona Districte Cultural amb Laika) per explicar qui són i d’on venen, per què són com són i per què no tenen cap intenció de canviar. Ni ells ni la seva música, que durant dècades ha fet feliç més d’una generació d’infants.


La Tresca i la Verdesca, en Claudi Llobet i en Jordi i en Toni López, es van presentar en societat el 1989 quan van presentar el seu espectacle
Això, allò i allò altre a la Garriga. D’ençà d’aquelles primeres passes en els escenaris, han fet una cursa maratoniana que els ha portat ha fer ballar petits i grans amb títols com Zum, A quan va la mel?, Històries d’aigua o Maquinaigües 1909. A banda de treballar amb els Xirriquiteula a Per un instant, han fet col·laboracions amb companyies teatrals de la mà de Teatre al Detall: amb ells van participar a L’Endrapasomnis (que vam poder veure la passada edició del Barcelona Districte Cultural) i La nena dels pardals, que ha estat premiat amb el premi al Millor Espectacle de la Mostra d’Igualada 2018 per votació popular, el Premi de la Crítica de Recomana a Millor Espectacle Familiar del 2017 i el Millor Disc de la Crítica per al Públic Familiar 2017 als Premis Enderrock.

 

Edat:+3
Circuït: Barcelona Districte Cultural

Edat: A partir de 3 anys

On: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs
Adreça: C. Josep Pla, 40

Web: https://besos.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=15&a=1104

Compartir