Espectacle: Full house
Barcelona Districte Cultural

Divendres 17 d'abril a les 18h

Preu: Gratuït

De les finestres de la casa de Miss Koala surten flors.
De les de Míster Gos, melodies.
I de les de Madame Cavall, la flaire d’algun menjar deliciós.
Però ni Miss Koala regala flors als seus veïns, ni Míster Gos convida les seves veïnes a ballar, ni a Madame Cavall li ha passat mai pel cap convidar-los a un bon àpat.
Són veïns, però no són amics; fins i tot, són una mica enemics perquè sempre troben un motiu per discutir-se.
Però tot canvia quan el Tigre s’instal·la al veïnat, perquè al Tigre li agrada la festa i no accepta mai un “no” com a resposta. Així que Koala, Gos i Cavall hauran de deixar aparcades les diferències i obrir les portes de casa seva per deixar que entri la camaraderia dels bons veïns.

I sí, Koala, Gos, Cavall i Tigre són els protagonistes d’una faula, però segur que, si mireu a la vostra comunitat de veïns, n’hi trobeu més d’un que s’hi assembla. Voleu ser el Tigre? Voleu aconseguir que tots siguin amics? La troupe d’Eléctrico 28 us donarà unes quantes idees per aconseguir-ho amb aquest espectacle de teatre gestual i màscares que està concebut per destensar les relacions en comunitats on la convivència s’està fent difícil, per una raó o una altra. Els obrim les portes de casa nostra?

Full House, que va ser creat per encàrrec d’ARGE do.it.to.do.do.do, és un espectacle amb música en directe, però sense text, que s’ha presentat a la Fira de Tàrrega, al Festival MAC de les Festes de la Mercè i a diversos països europeus.

Eléctrico 28 és un grup d’artistes de procedències diferents i practicants de disciplines diverses que treballen des de fa temps amb la voluntat de repensar l’espai públic com a escenari. Eléctrico 28 (que està integrat per Alina Stockinger, Ana Redi-Milatovic, Josep Cosials, Daniela Poch, Lilli Mendel i Sergi Estebanell) tant presenta espectacles que han nascut de les seves inquietuds (
Entre tazas, Sosama o Momentos estelares de la humanidad) com d’altres que han sorgit a partir d’encàrrecs: és el cas de Full House i també de Tour Bellino.

 

Circuït: Barcelona Districte Cultural

On: Sala d'actes del Centre cívic Besòs
Adreça: Rambla Prim, 87

Compartir