Espectacle clown: "Rojo"
Barcelona Districte Cultural

Divendres 6 de març a les 18h

Preu: Gratuït

Portes que s’obren i maletes que es tanquen. Maletes que es deslliuren i portes que ens confinen. I tanques. Sempre tanques. Tanques que cal saltar, grimpar, driblar. Tanques que no ens deixen avançar, que no ens deixen trobar-nos ni retrobar-nos. Ni trobar-vos ni retrobar-vos. Mocadors al vent, llàgrimes a la cara. Les llàgrimes d’un clown que ha de marxar, que ha de sortir, que ens vol sentir i que ens vol tocar. I ens toca, perquè la tendresa, la poesia i el somriure són ponts que, una vegada construïts, difícilment es podran enderrocar. Són els ponts que els pallassos travessen una vegada i una altra.
Mireia Miracle juga amb la poesia del clown, com feia Charles Chaplin, amb mirades de tendresa i gestos en vers per construir una història que no necessita paraules perquè està feta de complicitats.
Rojo, que té versió de carrer i de sala tancada, és el primer treball en solitari de la clown Mireia Miracle, que va aconseguir el premi Zirkòlika a l’artista emergent.


Mireia Miracle s’ha donat a conèixer en solitari amb Rojo, però no és la primera vegada que trepitja els escenaris ni que aconsegueix l’aplaudiment dels espectadors, perquè durant prop de cinc anys va acompanyar un dels clowns que més i millor poesia fan als nostres escenaris, Leandre Ribera, amb qui va treballar a Iceberg i Idees del fred, i abans ja havia format part de la companyia Semillas Teatro.
Mireia Miracle va guanyar amb Rojo el premi Zirkòlika 2018 a l’artista emergent.

 

Edat:+4

Circuït: Barcelona districte Cultural

Reserva la teva entradahttps://besos.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=15&a=1101

Edat: A partir de 4 anys

On: Sala Carlos Díaz
Adreça: C. Josep Pla, 40

Compartir