ACTUALTZACIÓ RESTRICCIONS AL CENTRE CÍVIC
Resposta a l'empitjorament de les dades epidemiològiques

A partir de dilluns 23 de novembre

Després de la pausa de tres setmanes per aplanar la corba de contagis de la covid-19, els Centres Cívics de Barcelona reprenem l'activitat presencial oberta al públic.
Progressivament, a partir del dilluns 23 de novembre, tornen les propostes culturals als cinquanta-dos equipaments de la xarxa, seguint les mesures sanitàries establertes, com sempre. En tenim moltes ganes!

Es mantindran les activitats previstes i es reprogramaran les activitats que s'han hagut d'ajornar aquests dies, sempre que sigui possible. Les activitats formatives i les xerrades se seguiran impartint en línia.

Recordeu que és imprescindible reservar plaça per a qualsevol activitat presencial. També és important tenir en compte de la reducció de seients disponibles, per la qual cosa si teniu entrades i finalment no podeu venir, si us plau, retorneu-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Paral·lelament al retorn als espais escènics, es mantindran les propostes virtuals.


Cursos i Tallers

Segueixen en format on-line els cursos i tallers, a excepció d'aquells que no sigui possible transformar-los al format virtual.
L'equip del Centre cívic està a la vostra disposicó per ajudar-vos a seguir-los

Programació cultural:

Reprenem l'agenda cultural presencial programada per a les properes setmanes.

Cessió d'espais

Es poden fer cessions d'espais, adequades a les normatives.

Compartir