Receptes del Cicle Abril Romaní
Cuina receptes 'Halar'

Volem compartir amb vosaltres el receptari 'Halar, cuina gitana a Catalunya' que forma part d’una de les accions que es duen a terme des del Pla Integral del Poble Gitano amb Fundació Alícia.

TRUITA DE FONOLL

De tot el variat receptari 'Halar', hem triat el senzill i popular plat de de la 'Truita de fonoll', perque aquesta herba molt representativa entre la comunitat gitana i considerada un ingredient fraternal. Com més se’n mengi, i en més plats aparegui, més acaba formant part d’un gust patrimonial i més estimat esdevé per tota la comunitat. Trobareu la recepta als Annexes numerats: Truita de fonoll 1, 2, 3 i 4.

PELOTAS DE NAVIDAD

Aquesta és una recepta que ens va enviar una veïna de Bon Pastor, les 'Pelotas de Navidad' , un plat de cullera que segur que us llepareu els dits!

Trobareu els la recepta als Annexes: Pelotas de Navidad 1, 2, 3 i 4.

 

Compartir