L'APAGADA

Dissabte 28 de Maig a les 17h

Preu: Entrada gratuïta

Creat conjuntament entre Enginyeria Sense Fronteres i la companyia de teatre Xucrut Teatre, en col·laboració amb l’APE (Aliança contra la Pobresa Energètica) l’espectacle s’emmarca dins la campanya “El preu de l’abundància, drets humans a les fosques” del grup d’energia i extractives d’Enginyeria Sense Fronteres. L’obra tracta, des d’una perspectiva ecofeminista, el fet que un 10% de la població catalana pateix pobresa energètica i com d’aquestes, les dones son les més perjudicades. L’espectacle, te una durada de 40 minuts aproximadament que donen pas a un debat obert amb el públic per tal de compartir i reflexionar sobre la temàtica.

“Sempre havia pagat totes les factures de la llum i de l’aigua però tot va canviar quan em vaig quedar a l’atur…” Aquesta és la història de la Maria i de tantes altres dones que són el pilar de moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

 

 Reserva la teva entrada aquí, a partir del dia 13 de maig 

 

Es mantindrà el calendari previst tant de la programació cultural com de les activitats formatives/tallers, i si no podem fer-ho de manera presencial, adaptarem els continguts a un format en línia i no es cancel·laran les activitats. No ens aturem!

On: Centre Cívic Bon Pastor
Adreça: Plaça robert Gerhard, 3-4. 08030. Barcelona

Inici d'inscripció: 13/05/2022
Fi d'inscripció: 28/05/2022

Compartir