Dansa des de Casa

La dansa ens aporta felicitat i alegria, ens manté el cos jove i enforma i ens incrementa la capacitat de comunicació. Tens res millor a fer? Can Castelló et convida a no deixar de fer allò que tant t'agrada: BALLAR! I és que ens encanta pensar que en cada casa, en cada pis, en cada menjador... hi ha algú que s'ho passa pipa movent-se al ritme de la música!

 

#ZUMDANCE: L'Adrià Clarés, instructor de Zumdance del centre, ens proposa una altra classe divertida per moure tot el cos a ritme de música llatina.

Tercera sessió

 

 

#ENS MOVEM!: Us portem una altra divertida classe de Zumba del canal del grup Sintagmia, que vol facilitar que TOTES les persones que estan confinades a casa puguin fer activitat física de qualitat.

Zumba#3


 

#DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA: Volem celebrar aquest dia tan especial assenyalant les virtuts de la dansa. La dansa ens cuida el cos i l'estat d'ànim, és l'art de l'expressió corporal i el ritme, és expressió de cultures i d'emocions i és una manera única de comunicar-nos amb nosaltres mateixos i amb els demés.

Podem ballar sols, en parella, acompanyats de de multituds. Podem ballar lenta i mesuradament o deixar-nos anar en un frenesí de ritmes i moviments. Sigui com sigui, ballar és el que importa. Fem una crida a totes les persones que ens seguiu, a ballar avui, i d'ara endavant, una estoneta cada dia!

La nostra Professora de Sevillanes, Isabel Oliva, ha preparat una coreografia per qui la vulgui seguir

 L'Adrià Clarés, el monitor de Zumdance, us envia una salutació molt afectuosa.

I us deixem una deproposta per fer d'aquest, un dia molt especial:

El Grup CHM Salut Mental juntament amb La Caldera de les Corts ens conviden a adherir-nos a la iniciativa de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya per a celebrar aquest dia tan assenyalat realitzant una coreohrafia col·lectiva des de casa: Ballem a Casa. Animeu-vos-hi!! 

Aquí teniu la Coreografia . Podeu publicar-la amb el hashtag #BallemCasaDID20.

 

#ZUMDANCE : Amb la simpatia i bon rotllo que ho caracteritza. l'Adrià Clarés, instructor de Zumdance, ens proposa moure els malucs, les cames i els braços a ritme de diversos estils musicals.

Primera sessió

Segona sessió

 

 #SEVILLANES: En aquests dies de confinament sovint se'ns entumeixen les extremitats del cos. La professora ISABEL OLIVA ens envia uns vídeos per a desentumir els braços i cames i, alhora, perfeccionar les voltes, la postura, la faldilla i el ventall. Us atreviu a ballar?

SEVILLANES 1-2-3-4

SEVILLANES AMB VENTALL PER ANIMAR-SE

SEVILLANES  D’ESPECTÀCLE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir